Beco Importeur / Diepladers
Diepladers, betrouwbaar 
Onze product range van diepladers is dankzij hun lage vloerhoogte uitermate geschikt voor het transport van hoge en zware goederen, zoals kisten, ketels, rollend materieel, generatoren, boten en grote rupsvoertuigen. Dankzij een afneembare zwanenhals kunt u met uw materieel eenvoudig de laadvloer oprijden. 

De toepassing van een dieplader is vrijwel grenzeloos, daarom hebben wij slimme accessoires en mogelijkheden voor onze - uitgebreide - standaard modellen. Denk bijvoorbeeld aan een uitneembare laadvloer of een gieksleuf. Onze mogelijkheden zijn veelzijdig!

Dankzij een uitgekiend ontwerp en een (telescopische) centrale middenligger is ons chassis bij de gehele product range niet alleen zeer sterk, maar hebben onze opleggers standaard ook een laag eigen gewicht. Omdat wij uitsluitend gebruik maken van hoogwaardige staalsoorten krijgt de oplegger zijn robuuste karakter en is hij opgewassen voor zelfs de zwaarste klus en benut u als transporteur het optimale laadvermogen. 

Uitschuifbaar
Voor het transport van extra lang materieel bieden wij uitschuifbare toepassingen tot 6.500mm, daardoor zijn onze opleggers perfect voor lengte transport. 

Afneembare nek
De zwanenhals kan, hydraulisch bediend, worden losgekoppeld van het diepbed zodat u met uw materieel eenvoudig de laadvloer kunt oprijden. 

Besturing
Hydraulische besturing voorzien van hulpbesturing met radiografische afstandsbediening voor optimale manoeuvreerbaarheid. 

Opbergmogelijkheden
Slim doordachte oplossingen voor het opbergen van uw materieel. Optioneel bieden wij een ruime variatie aan opbergkisten, reservewielhouders en overige toepassingen. 

Ladingzekering 
Standaard zijn onze opleggers altijd voorzien van diverse sjormogelijkheden. Naar wens kan dit worden uitgebreid met diverse opties en accessoires. 

Lichtgewicht
Door een slim ontwerp en het gebruik van hoogwaardige staalkwaliteiten hebben onze opleggers een laag eigen gewicht, maar toch een robuust chassis. 

Conservering
Onze eerste klas conserveringsmethode voldoet volledig aan de ISO12944 normen voor duurzame bescherming van uw chassis. Naar wens kan worden gekozen voor schooperen. (heet veredelde metallisatie). 

Voor meer info:
Bekijk de foto's

Hebt u vragen, contacteer ons!

U kan bij ons terecht voor

BECO gronddumpers, containerhaaksystemen, landbouwwagens, mesttechniek, overlaadwagens en uitrustingsstukken. Dealer VEENHUIS mesttechniek.
BLUM constructie: Multiloader


Beco Importeur

Gronddumpers, containerhaaksystemen, landbouwwagens, mesttechniek en uitrustingsstukken

Lees Meer

Veenhuis Dealer

Veenhuis Machines is een vooraanstaande producent van hoogwaardige en duurzame mestoplossingen

Lees Meer

Eigen productie: Blum Multiloader

De Blum Multiloader, polyvalente overlaadwagen met modulaire frontaanbouw

Lees Meer

Tweedehands

Aanbod van ons tweedehands materieel

Lees Meer

Uitrustingsstukken

Grote keuze uit verschillende bakken, sloopsorteergrijpers en messenstaal

Lees Meer
NL

Kies andere taal

NL
FR
EN