Beco Importeur / Brevis Kipwagen
Doordacht & duurzaam: dát is BECO

BECO kipwagens zijn toonaangevend als het gaat om transport in het grondverzet en de landbouw in de breedste zin van het woord. Bij BECO begrijpen wij maar al te goed dat onze kipwagens bij onze klanten onderdeel van een belangrijk logistiek proces uitmaken. Daarom onderhouden wij zowel tijdens de ontwikkeling als tijdens de gebruiksfase nauwe contacten met onze dealers en eindgebruikers. Zo blijven wij trouw aan ons gedachtegoed: BECO ontwikkelt kipwagens dóór de praktijk, voor de praktijk. Dit doen we inmiddels al meer dan 40 jaar, naar volle tevredenheid van onze wereldwijde klantenkring. 

Vanuit deze filosofie hebben we een compacte 2-asser ontwikkeld: de BREVIS 100. Deze is, zoals al onze kipwagens, opgebouwd uit doordachte componenten met een zeer duurzaam karakter. Dit staat garant voor maximale prestaties, minimale gebruikskosten en (zeer) lange levensduur. Dus kiest u voor een BECO BREVIS 100 dan kiest u voor de best mogelijke investering. Op korte én lange termijn. 
Voor meer info:

Hebt u vragen, contacteer ons!

U kan bij ons terecht voor

BECO gronddumpers, containerhaaksystemen, landbouwwagens, mesttechniek, overlaadwagens en uitrustingsstukken. Dealer VEENHUIS mesttechniek.
BLUM constructie: Multiloader


Beco Importeur

Gronddumpers, containerhaaksystemen, landbouwwagens, mesttechniek en uitrustingsstukken

Lees Meer

Veenhuis Dealer

Veenhuis Machines is een vooraanstaande producent van hoogwaardige en duurzame mestoplossingen

Lees Meer

Eigen productie: Blum Multiloader

De Blum Multiloader, polyvalente overlaadwagen met modulaire frontaanbouw

Lees Meer

Tweedehands

Aanbod van ons tweedehands materieel

Lees Meer

Uitrustingsstukken

Grote keuze uit verschillende bakken, sloopsorteergrijpers en messenstaal

Lees Meer
NL

Kies andere taal

NL
FR
EN